Preddijabetes

Facebook
Twitter
LinkedIn

Preddijabetes je stanje u kojem su vrijednosti razine glukoze u krvi najčešće u granici do dijagnoze šećerne bolesti. Ovo stanje je u većini slučajeva usko povezano s pretilošću, a ukoliko se ne promjeni prehrana i ne koriste dodaci prehrani na vrijeme uzročnik je dijabetesa. Doktorske studije, istraživanja i njihova iskustva nam ukazuju da preddijabetes ne mora nužno dovesti do dijabetesa tipa 2, ali ono što je zasigurno je da je povezan sa „sjedilačkim“ načinom života (Pretilost, dug period ne kretnje) koji je zapravo vodeći uzročnik dijabetesa i razvitka šećerne bolesti. Stoga, preddijabetes je stanje na koje treba reagirati na vrijeme kako ne bi došlo do razvitka dijabetesa, i komplikacija šećerne bolesti.

Simptomi preddijabetesa:

 

Zanimljivosti o prededijabetesu:

Istraživanja se svakodnevno provode kada je u pitanju dijabetes, iz razloga što je ovaj tihi ubojica sve rasprostranjeniji i učestaliji. Istraživanja koja su provedena do današnjeg dana ukazuju na veliku korelaciju razvitka preddijabetesa i prekomjerne tjelesne mase. Osim, pretilosti važna činjenica je da su obično u stanju preddijabetesa osobe starije od 20 godina, dok je najizraženiji preddijabetes već u 45 godini života.

Prevencija;

 • Kako bi što bolje izbjegli progresiju šećerne bolesti, savjetuje se korištenje preventivnih mjera pogotovo kod osoba koje vode „nezdrav“ način života.
 • S obzirom da se dijabetes tipa 2 razvija godinama i usko je povezan sa stilom života, savjetuje se pregled svim osobama koje imaju prekomjernu tjelesnu težinu i općenito vode „nezdrav“ način života.
 • ukoliko se osobe nalaze u stanju preddijabetes ili imaju dijabetes tipa 2, savjet je korištenje Diabetol paketa koji se koristi za normalan metabolizam šećera u krvi. Uz sve preventivne mjere, na potpuno zdravi način možemo spriječiti razvoj preddijabetesa, dijabetesa, usporiti dijabetičke komplikacije i smanjiti nivo glukoze u krvi.

 

Ukoliko se nalazite u stanju preddijabetesa, a uzrok je pretilost, savjet je koristiti paket za regulaciju tjelesne težine (Fitavit paket) u kombinaciji s Diabetol čajnom mješavinom za normalan metabolizam šećera u krvi.

Paket za dijabetes i prekomjernu tjelesnu težinu

 Za normalan metabolizam šećera u krvi i regulaciju tjelesne težine

 

 

 

Diabetol paket doprinosi

Ukoliko želiš samo Diabetol čaj pritisni ovdje i ostvari akciju na Diabetol čaj:

 1. normalnom metabolizmu šećera u krvi
 2. održavanju zdravlja urinarnog trakta

Zbog sudjelovanja u metabolizmu šećera u krvi i održavanju zdravlja urinarnog trakta, ovaj način pristupa dijabetesu, sprječava progresiju dijabetičkih komplikacije, te smanjuje šećer u krvi.

 • Neki od sastojaka u Diabetol čajnoj mješavini su – zelen plave vodopije, list borovnice, korijen maslačka i drugi. Ove biljke, narodna medicina i racionalna fitoterapija, opisuju kao izvrsnu pomoć za regulaciju nivoa glukoze (šećera) u krvi i poticanje rada gušterače. Karakteriziraju ih razna druga svojstva poput sprječavanja razvijanja komplikacija koje uzrokuje dijabetes, čuvanja zdravlja očiju i bubrega.

Preporuča se svim osobama s bilo kakvim problemima vezanima uz dijabetes, a ukoliko je problem dijabetes uzrokovan pretilošću, ili je već došlo do razvoja dijabetičkih komplikacija, savjetujemo da proučite povezane članke klikom na ovaj gumb: pa uz paket Diabetol, pristupite i smanjenju pretilosti, ili pak dijabetičkih komplikacijama, neovisno o kojoj je riječ. Dijabetičke komplikacije potraži klikom na link: Dijabetičke komplikacije.

Fitavit paket

 • Doprinosi održavanju tjelesne težine
 • Za zdravlje organizma; 3 u 1!;
 • Doprinosi zdravlju jetre, održavanju tjelesne težine i održavanju zdravlja urinarnog trakta
 • Kao što samo ime kaže, vrijeme je za detoksikaciju!
 • Ovu čajnu mješavinu preporuča se koristiti barem jednom godišnje u preventivne svrhe.
 • Jedan paket je za tri tjedna primjene po uputi.

Ukoliko želiš samo Fitavit paket za održavanje tjelesne težine i zdravlje organizma pritisni ovdje:

Kako do paketa za dijabetes i pretilost?

Jednostavno pritisni gumb kupi odmah i obavi online kupnju. Ili pritisni na bilo koju sliku i preusmjeriti ćemo Vas na Diabetol paket za normalan metabolizam šećera u krvi. Ako ti je lakše nazovi nas na +38598377215 i ostavi svoju narudžbu!