Dostava i plaćanje

ISPORUKA PROIZVODA

Naručene artikle isporučujemo Hrvatskom Poštom, City Express-om, Overseas-om, GLS-om ili drugom kurirskom službom. Isporuka će uslijediti u roku 8 dana od dana narudžbe, a najkasnije u zakonom propisanom roku od 30 dana. Ukoliko se pojavi nemogućnost isporuke odabranog proizvoda zbog toga što proizvod nemamo na zalihi ili ga više ne možemo naručiti, dužni smo kupca obavijestiti pisanim putem , a kupac ima pravo odustati od narudžbe/ugovora ili pristati na naknadni rok za isporuku. Sve naručene artikle nastojat ćemo isporučiti u jednom paketu. Ukoliko to zbog stanja zaliha neće biti moguće, zadržavamo pravo isporuke u više pošiljki.

 

CIJENE PROIZVODA I USLUGA

Istaknute na Internet stranicama, reklamama i u katalozima izražene su u kunama i u njih je uračunat PDV. U cijene proizvoda nisu uključeni troškovi dostave. Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i/ili plaćanja i mogu se promijeniti bez prethodne najave.

 

TROŠKOVI DOSTAVE

Priopćavaju se prilikom naručivanja i ovise o dostavnoj službi koja će biti izabrana i sukladno tome se naplaćuju.

Naručenu robu moguće je platiti na način:
– uplatom na račun „MB Natural d.o.o.“. Na dolje navedene podatke treba izvršiti direktnu uplatu na naš transakcijski račun putem opće uplatnice ili Internet bankarstvom.

  • Plačanje pouzećem prilikom dostave robe

NAZIV: MB Natural d.o.o.
IBAN: HR5723600001102709215
POZIV NA BROJ: BROJ NARUDŽBE
NAPOMENA: BROJ NARUDŽBE I KORISNIČKO IME NARUČITELJA

Odmah nakon kreiranja narudžbe s ovim načinom plaćanja na e-mail ćete primiti predračun.

Robu pakiramo i šaljemo po primitku uplate.