STOP gastritisu i problemima sa želucom

KRATKI OPIS

Čajna mješavina Želgast plus sadrži visoko vrijednosne biljke koje se reguliraju gastritis i gerb. Svojim sastojcima otklanjaju napuhivanje, štucanje, podrigivanje, loš zadah, smanjuju kiselinu u želucu i pospješuju rad želuca. Čuvaju i oblažu ( štite i obnavljaju)  želučanu sluznicu, jednjak i pomažu boljoj funkciji želuca.

Želgast plus biljne kapi sadrže visoko vrijednosne biljke preporučaju se osobama oboljelim od gastritisa , Gerb – a i želučanim tegobama. Svojim sastojcima smanjuju bol, grčeve i kiselinu u želucu. Pomažu kod nadimanja, napuhivanja, štucanja, osjećaja težine, podrigivanja, čireva želuca, dvanaesterca i crijeva i pospješuju bolju probavu.

OPIS

Ukoliko želite vidjeti paket koji uključuje Želgast plus čajnu mješavinu i Želgast plus biljne kapi pritisnite ovdje. 

Čajna mješavina Želgast plus i biljne kapi Želgast plus u kojima se nalaze slijedeće sastavnice, stolisnik za koji je vrlo poznato da pripomaže želucu da bolje i lakše probavi hranu , menta koja ima jako protuupalno djelovanje i smiruje nadraženu sluznicu, maslačak korijen koji svojom snagom potiče bolju izmjenu tvari i lakšu apsorpciju tvari što opet pripomaže stolisniku da napravi cjelinu i još bolje probavi hranu, kičica koja ima svoje gorku tvar koja eliminira kiselost i otklanja želučanu kiselinu. U kombinaciji ove biljke eliminiraju osjećaj napuhivanja, nadutosti, grčeva i učestalih bolova. U kombinaciji čajne mješavine Želgast plus + biljne kapi Želgast plus, kapi u kojima se nalazi angelika korijen i iđirot koje su visoko vrijednosne biljke koje oblažu ne samo donji ezofagealni sfinkter i tu sprječavaju progresiju slabljenja donjeg ezofagealnog sfinktera nego i čuvaju sluznicu želuca svojim sposobnostima da ju oblože i naprave vrstu zaštitnog sloja, no ni tu nismo stali dodali smo i komorač kod osoba koje pate od gerba i imaju problema sa lošim zadahom komorač svojom snago otklanja loš zadah i u kombinaciji s kičicom  i kimom sprječava visoku želučanu kiselinu i dovodi do regulacije pH – a želuca i dodatno reguliraju tegobe nadutosti, podrigivanje i bolove. ! Zato je važno kombinirati ove vrste biljaka i one se upravo i nalaze u čajnoj mješavini Želgast plus i biljnim kapima Želgast plus i to u odličnim omjerima baš stvorenim za ovaj slučaj. !

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *